Pulau Pinang

Pulau Pinang by er plassert i destrikt Pulau Pinang i Malaysia.

Buss og kollektiv transport: Stort sett bra buss forbindelser i Pulau Pinang. Alle som er reisende på buss eller taxi ikke glem bussruten. Lurt å ha en liste til når bussen går når du lurer på når bussen skal gå.

Hotell og overnatting i Pulau Pinang: Muligheter til overnatting er tilgjengelig noen steder i Pulau Pinang hvis du foretrekker å finne billig hotell / motell eller om du foretrekker å sjekke inn hos bedre hoteller. Pulau Pinang omtales sjelden som eksklusiv byområde sett i forhold til hotell opphold.

Den storartede natur i Pulau Pinang er helt unik. Sonene utenfor byen er ikke i nærheten av å ha majestetisk ruvende fjellkjeder, de lange badestrand tilbud eller superfantastiske turistattraksjoner, men på tross av det har områdets natur en eventyrlig sjarm.

Lufthavn i Pulau Pinang: Det ligger ingen flyplass i gangavstand til sentrum, men andre forbindelser med fly, buss eller leiebil kan du prøve. Et nettsøk via Google på Lufthavn i Pulau Pinang er mindre smart ettersom nærmeste lufthavner ikke nytter byens stedsnavn. Benytt deg av kart på internett og finn med en gang lufthavn nærmest Pulau Pinang.

Skal du på flyplassen eller med et flyvende vidunder må også gjerne prøve å huske bykode PPIN. Greenwich Mean Time er +08:00.

Kultur og underholdning: Dette stedet har i perioder eksotiske kulturopplevelser, ihvertfall i august. Pulau Pinang kino og underholdningsbygg gir deg filmer.

Farlige steder i byen: Mange byer er ekstremt mye farligere byer enn Pulau Pinang, og kriminaliteten her er ikke ille i sammenligning med andre plasser utenfor kjerneområdet.

Dyr og arter her er rikt og mangfoldig. Du vil nok ikke oppdage hjort eller brunbjørn i en slik by, men det er mye bemerkelsesverdige små og større fugler og utrolige edderkopper som alle bør se litt på. Ikke glem kikkert og utstyr for å sjekk ut et storartet luftakrobatikkshow.

Klima og temperatur: Dette været må du jo ikke tenke på. Temperatur når det er sommer er varmt, og om vinteren litt lavere temperatur. I vårsessongen er det tiltalende å reise som søkdende turist i Pulau Pinang, men ikke så bra i høst.

Pulau Pinang kart


Video av Pulau Pinang

Hvordan reise billig med taxi til flyplass? Finn gratis tips om billigste transport og billetter til fly, tog, leiebil og buss i Norge og utlandet på Rabatt Reiser. Hvorfor legge ferie planer og bestille ferien uten å sjekke reisetips hos BilligHotellOvernatting.com? Bussrute, tider til trikk og cruise, og fergerute kommer snart.

Nærliggende reisemål