Kallax

Kallax by tilhører regionen Norrbottens Län i Sverige.

Kriminalitet i byen: Det er selvfølgelig mindre trygge byer enn Kallax, og kriminaliteten er ikke så veldig utbredt om man sammenligner med andre byer i verden.

Temperatur og klima: Vær kan man kanskje ta til takke med. Temperaturene ved sommertid er behagelig, og om vinter litt kaldere. I vårsessongen er det herlig å være hungrig turist med guide i Kallax, men minst like bra hvis høst.

Kulturelle opplevelser: Plassen kan av og til by på glamorøse kulturrike opplevelser, i alle fall i sommermånedene. Kallax kino og kulturbygg byr på film- og kultur.

Overnatting og hotell i Kallax: En seng og frokost er tilgjengelig mange plasser i Kallax dersom en vil finne billig hotell eller om en vil booke et anbefalt hotell. Kallax har blitt omtalt som litt dyr plass med hensyn til hotellovernatting.

Dyrelivet er ikke fattig. Selv om du ikke vil møte på ozelot eller øgle i byen, men likevel er det mye vanlige fugler og forunderlige insektsarter som er kjempemorsomt å se på. Pakk i reisevesken din turkikkert for å se et finurlig dyreliv med vinger.

Lufthavner rundt Kallax: Det er ingen flyplass i sentrum, men andre forbindelser med fly og taxi kan alle benytte seg av. Søk på Kallax Lufthavn gir ingen treff da nærliggende lufthavner ikke har dette stedsnavn i seg. Prøv kartet og du ser lufthavner i nærheten av Kallax.

Dersom du benytter fly fra Norge er smarte om de memorere flyplass-kode KALL. Internasjonal tidssone er +01:00.

Buss forbindelser: Det er fine buss tilbud i Kallax. Hvis du reiser med buss og kollektivtransport ikke glem en bussrute over byen. Nyttig med en oversikt over bussruten for hånden.

Ikke så billig med drosje i Kallax by. Taxi biler er lett å finne om du har tlfnr til drosje. Er du en som skal råne med bil eller bobil kan det alltids være brukbart å få med seg koordinatene som viser veien til Kallax og det er 65.517 og 22.05.

Alle naturopplevelser i Kallax er i verdensklasse. Området rundt sentrum har ikke urealistisk høytliggende fjell turer, de fineste badestender eller turistvennlige severdigheter, men selvfølgelig har denne naturen en eventyrlig sjarm.

Kallax kart


Video av Kallax

Hvordan reise billig med taxi til flyplass? Finn gratis tips om billigste transport og billetter til fly, tog, leiebil og buss i Norge og utlandet på Rabatt Reiser. Hvorfor legge ferie planer og bestille ferien uten å sjekke reisetips hos BilligHotellOvernatting.com? Bussrute, tider til trikk og cruise, og fergerute kommer snart.

Nærliggende reisemål